Mar 172017
 

Invitasjon til våre naboklubber:

 

Mandal fotoklubb slår på Stortromma!

 

Onsdag 19. april 2017 kl. 1900 får vi besøk av fotograf Elin Høyland. Hun jobber til daglig som fotograf i Dagens Næringsliv, men er mest kjent for sine egne prosjekter som bl.a. har resultert i bøkene «Brothers» og «Brohter/Sister». Her dokumenterer hun med kamera noen uvanlige menneskeliv fra henholdsvis Vågå og Jæren. Kontrasten er stor mellom disse søskenparenes enkle liv på småbrukene og de næringslivtoppene hun fotograferer til daglig. Boka «Brothers» ble av The Guardian kåret til en av de 12 beste fotobøkene i verden i 2011.

 

Elin Høyland har jobbet som fotograf siden 1994, og har hatt en rekke utstillinger i flere land og vunnet mange priser. Hun er egentlig fra Mandal, og vi er nå ufattelige stolte av å ha fått henne tilbake til byen igjen for å holde et spennende foredrag for oss.

 

Dette synes vi også andre fotoklubber bør få oppleve, derfor inviterer vi våre nærmeste naboklubber med på denne møtekvelden.

 

Møtet finner sted i Auditoriet til Sandens Treningssenter, Kastellgata 14 nær Mandal sentrum.

Det koster kr 50 for å delta. Vi kommer tilbake til info om påmelding.

 

Vil du vite mer om fotograf Elin Høyland kan du besøke hennes hjemmeside www.elinhoyland.com.

 

Mandal fotoklubb ønsker vel møtt til en spennende fotokveld!

 Posted by at 13:52

Sorry, the comment form is closed at this time.