Oct 112017
 

Fotomax har fått tilgang til å stille ut bilder på Sørlandet Sykehus Kristiansand – i venteområdet utenfor Nevrologisk avdeling.  Bildene kan henge ca ett år.  Åpningen blir i januar 2018.

Komité: Magne Geir Bøe, Immanuel Kuhrt og Petter Sandell

Kun medlemmer i Fotomax kan delta med bilder til utstillingen.  Den enkelte sender inn et utvalg (ett til seks bilder hver, send inn flere bilder for å høyne sjansen til å få med bilder). Til utvelgelsen er det ønskelig med komprimerte bilder – lengste side maks 2400 pixler.

Bildene som skal stilles ut, velges ut blant innsendte forslag og settes sammen av komitéen – dette for å sikre at vi skaper en utstilling som har variasjon og likevel passer sammen.

Krav til bildene

  • Bildene som sendes inn kan være i farge eller svart/hvitt
  • Det er fritt tema for bildene – vi ønsker en variert utstilling. Men det ønskes bilder som legger vekt på glede/liv/det vakre – kontroversielle bilder er ikke aktuelle.
  • Når den tid kommer skal bildene bestilles via siden japanphotoxxl.no på hard skumplate, i angitte størrelser, med en nærmere angitt hvit ramme. Vi har gjort dette valget da glass med refleks fra lamper i rommet vil gi en dårligere opplevelse
  • Bildene må være klar for utstilling til en angitt dato i januar 2018. Det er den som utstiller som selv bestiller og betaler (Japan Photo gir 15% på bildene når de hentes), etter utstillingen vil  den enkelte ha flotte gaver til jul neste år!
  • Vegg nr 1: 40×40 40×60 40×50 (ca 15-25 bilder, liggende format/kvadrat)
  • Vegg nr 2: 70×70 75×50 70×50 (ca 5-6 bilder i disse størrelsene, høydeformat/kvadrat foretrekkes)

Priseksempler Japan Photo, hard skumplate med 15% rabatt:

40cm x 60cm med veggfeste ca kr 370.-

50cm x 75cm med veggfeste ca kr 516.-

Porto ekspedisjon pr bestilling kr 49.-

 

 

 Posted by at 14:30

Sorry, the comment form is closed at this time.