Nov 092017
 

Fototreff på Lista – ved spørsmål, ring Laila Buø på 48104007
Overnatting på Stave gård kr 1500 for 1 natt i leilighet for 6 personer. Fullt møblert med kjøkken. Ta med sengetøy, håndklær og frokost. Middag lørdag avtaler vi når vi treffes. Mulig å overnatte fra fredag, men ingen er foreløpig påmeldt til 2 netter (kr 2000). Info: www.stavegard.com.
Lørdag kl. 12-13 møtes vi til lunsj på Bispen i Borhaug. Vi kjører fra Mandal kl 09.00 for å få mest mulig av dagens fotolys. På Bispen møter vi Magne Storøy fra Farsund FK som vil gi oss gode tips og muligens ta oss med rundt. Mange fine motiver – husk nok, veldig varme og vindtette klær! Vi satser på fototur i nærområdet søndag formiddag.
Søndag kl. 12 på Lista fyr er det inspirasjonstreff med Svein Bringsdal / Manneraak. Han vi vise utstillingen og andre bilder og bli med ut og fotografere og inspirere. Han gleder seg og har satt av dagen til oss! Anbefales på det varmeste!

 

 Posted by at 09:17

Sorry, the comment form is closed at this time.